Въпроси

За колко време ще ми бъде издадена шофьорската книжка?

Шофьорската книжка обикновено се издава в рамките на 7 дни след заявяване на услугата и потвърждаване на плащането чрез избиране на висок приоритет на доставка във формуляра. Можете да кандидатствате за разрешение в рамките на 7 работни дни. Това води до значително увеличение на общата цена.

Колко струва закупуването на лиценз?

Цената на всички лицензи, доставени между обучението и услугата. Цената варира в зависимост от вида на необходимия лиценз и по-специално от локалния двигател, който е най-близо до вашия дом, където трябва да се регистрирате. В редки случаи това може да струва повече от горния лимит.

Кога трябва да направя плащането?

За услугата е необходимо предварително плащане, тъй като трябва да се записват упражнения, очни прегледи, разходи за изпити, уроци по шофиране (очевидно с грешни дати) и ние не можем да покрием тези разходи за наша сметка. Затова, моля, не се свързвайте с нас, за да поискате плащане след доставката.

Как ще ми изпратите шофьорската книжка?

Лицензът ще бъде изпратен с препоръчано писмо (време за доставка 1-2 дни) на адреса, който сте посочили във формуляра за подаване на заявление. Тук също ще получите проследяване, за да проверите статуса на вашата пратка

Незаконно ли е закупуването на лиценз?

Поради тази причина ние използваме методи за плащане и контакт, за да запазим поверителността и максималната конфиденциалност на клиента.

Форма за контакти

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Моля, въведете кода на държавата си преди телефонния си номер, например +359 за България

Свържете се с нас, като попълните формата или можете да се свържете с нас чрез информацията по-долу:

електронна поща: info@xn--80aanaglkcbc4aiaktqmpy2f6d.com

Scroll to Top